Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Διαφημιστείτε στο Εpsm-News

H διαφήμιση στο Epsm-News, αποτελεί τον πλέον προσιτό και σίγουρο τρόπο προβολής για κάθε επιχείρηση.

Η εταιρεία σας και τα προϊόντα που προωθείτε στην αγορά, ή οι υπηρεσίες που παρέχετε στο κοινό, γνωστοποιούνται με ένα "κλικ" του "ποντικιού" σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών με ποικίλες καταναλωτικές συνήθειες και κάθε ύψους εισοδήματα. Η διαφήμιση στο Epsm-News είναι χαμηλού κόστους, καθώς δεν επεμβαίνουν τρίτοι, άμεση γιατί "ανεβαίνει" πολύ γρήγορα ανάλογα με το είδος της συμφωνίας και κυρίως, αποδοτική καθώς χιλιάδες ζευγάρια μάτια καθημερινά βλέπουν το λογότυπο, ή τις σελίδες σας.

Οι διαφημίσεις στο Epsm-News, γίνονται όπως παντού στο διαδίκτυο με banners.
Τα banners αυτά δημιουργούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, φιλοξενούν το λογότυπο σας και μπορούν να είναι απλά, με link στις σελίδες σας στο διαδίκτυο, ή με link σε σελίδες που θα κατασκευάσουμε και θα φιλοξενήσουμε εμείς μέσα στο Epsm-News.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμοκατάλογο επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας στο: epsmnews@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6932532766 (wind), 6970981265 (cosmote).



Μερικά από τα οφέλη της διαφήμισης σας στην ιστοσελίδα μας

-Η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας πραγματοποιείται μέρα νύχτα σε ευρύτερο πανελλαδικό κοινό αλλά και στοχευμένο στο νομό Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα που έχουν περιορισμένες ώρες και χρόνο προβολής.

-Είναι οικονομικότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές διαφήμισης (ραδιόφωνο , τηλεόραση , έντυπα μέσα και άλλα ). Κάθε εταιρία πλέον με μικρό η μεγάλο budget μπορεί να προβληθεί αξιόπιστα.

-Η προβολή στο διαδίκτυο είναι η μόνη που έχει μετρήσιμα αποτελέσματα γιατί εύκολα ο πελάτης μπορεί να δει την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας.

-Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας !

-H ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα ενημερωτικό αθλητικό blog που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, από τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορεί να έχετε πελάτες που θα ενημερωθούν για την επιχείρηση σας πριν καν επισκεφτούν την έδρα σας.

-Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί.

-Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.

-Η επιχείρηση σας ενισχύει την αξιοπιστία της προς τους πελάτες, βλέποντας την διαφήμιση σας να προβάλλεται από ένα αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης.

-Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης , αυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .

-Η διαφήμιση μιας εταιρίας αφήνει στον πελάτη την εντύπωση ότι η επιχείρηση είναι υγιής και φροντίζει σωστά για την προβολή της , ενώ η διάθεση budget για διαφήμιση μιας εταιρίας δείχνει στον πελάτη σεβασμό για την εμπιστοσύνη που της δείχνει επενδύοντας κεφάλαια που ο πελάτης δαπάνησε για αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου